fbpx
Pantone C ja U värikoodit

Pantone päällystetty vs. päällystämätön

SUPD-vs-P2P

PAHVIMUKIEN KESTÄVYYS * EU:n rajoitukset vuodesta 2021 alkaen kertakäyttöisten muovituotteiden

Pahvilaatikot

Mitä tulee ottaa huomioon kuljetuspakkauksissa? Viimeisen vuosikymmenen aikana verkkokauppojen sektori

Pop-up rasia

Katsotaanpa tarkemmin neljää erilaista pakkausvaihtoehtoa, joilla voit lähettää tuotteitasi ja nosta asiakaskokemuksen täysin uudelle tasolle.

Tuotteen pakkauksella on useita tehtäviä, joista yksi on toiminnallinen eli sisällön suojaaminen, paremman kuljetuksen tai varastoinnin helpottaminen. Mutta minkä muun kannalta pakkaus on tärkeää? Varmasti yksi pakkauksen tavoitteista on tietysti kiinnittää kuluttajan huomio.

Paperipussi

Onko kotona lukuisia paperikasseja eri ravintoloista ja ruokakaupoista ja ne vie liika tilaa?

Kertakäyttöiset muovituotteet, SUP (single use plastics) Tiettyjen muovituotteiden ympäristövaikutusten vähentämistä koskevan

Paperikassit kantokahvoilla

PAPERIKASSIT KANTOKAHVOILLA – MISTÄ OTTAA KIINNI? Paperikasseja tilatessa, on tärkeää

Painatuksella pakkaustarvikkeet

Joko teidän pakkaustuotteet on varastoitu yhdessä tai useammissa paikoissa, pitää saldojen osalta pysyy aina ajantasalla. Vuoden alku on täydellinen hetki laskea kaikki pakkausaldod. Tämä antaa hyvän käsityksen siitä, minkälaisia pakkauksia käytetään enemään ja minkälaisia vähemmän. Näin pääset tilamaan uuden vuoden pakkaukset viime vuoden lukujen perusteella.

Oikea teippi oikeaan käyttöön! Sopivan teipin valitseminen on erittäin tärkeä käyttötarkoituksia ja vaatimuksia huomioden. Oikeasti valitulla teipillä pystyt takamaan suljetun pakkauksen toivottuun määränpäähän. Kolme suosituinta teippi ovat hot melt, acrylic ja solvent. Miten teipit erottuu toisistaan ja minkälaisella teipillä on sopivat ominaisuudet juuri sinulle?

10/21