fbpx

Läpällä suljettava paperipussi

LÄPÄLLÄ SULJETTAVA PAPERIPUSSI- UUSIN PAKKAUS TUOTTEIDEN LÄHETTÄMISESSÄ 

Yrityksen brändin mukaisesti suunnitellut ja tuotetut läpällä suljettava paperipussi ovat ekologinen ja tyylikäs vaihtoehto korvaamaan erilaisia muovisia lahjapakkauksia. Vaihtoehtoisesti voi käyttää tällaisia pakkauksia myös tuotteiden lähetyksessä postituspakkauksina. Kaunis ja tyylikäs pakkaus parantaa entisestään asiakkaan ostokokemusta ja vahvistaa yrityksen tavaramerkkiä.

Läpällä suljettava paperipussi, johon voi painattaa tavaramerkkiinne ja imagoonne sopivaksi. Käytämme paljon foliopainatusta, joka on usein helppo ja edullinen tapa saada pakkaukseen logo tai muotoiluelementti. Foliopainatuksen värivalikoima on laaja ja sitä voi tehdä niin matta- kuin kiiltävillä väreillä. Foliota voi painaa niin kraft paperiin kuin laminoituun ja tekstuurisiin materiaaleihin, tekstiiliin ja samettiin.

 Läpällä suljettava paperipussi ei tarvitse olla tylsä, vain teeme tuotteille toivotun painatuksen joka edustaisi yritystäsi ja erottuisi muista.

Läpällä suljettavat  paperipussit, jossa on valmiina sulkuteipit, helpottaa paketointia ja pakkaus pysyy hyvin kiinni myös kuljetuksen aikana. Saat meiltä toiveidesi mukaiset painatetut lahjapussit. Jos kaipaat apua oikean lahjapakkauksen valinnassa tai haluat tuotteita eri koossa, muodoissa tai väreissä esimerkiksi läpällä suljettavat paperipussit joka löydät tältä sivulta, voit mieluusti ottaa meihin yhteyttä. Annamme sinulle mielellämme neuvoja jotta valitset sopivaimman vaihtoehdon sinun yrityksellesi.

 Lahjapussit ovat hieno pakkaus tuotteillenne ja ne korostavat hienosti tavaramerkkiä. Valikoimassamme on useita eri kokoja ja malleja.

SUUNNITTELEMME JA VALMISTAMME TILAUKSEN HALUAMILLASI MITOILLA JA PAINATUKSELLA ALUSTA ASTI.

Kerro meille visiosi ja meidän huipputiimi takaa sinulle erittäin hienon pakkauksen yrityksen logolla. Meillä on laaja osaaminen lahjapakkauksien alalla. Autamme sinua suunnittelemaan uniikin pakkaustuotteen, joka sopii täydellisesti yrityksesi imagolle.

 Hankkikaa inspiraatiota galleriasta johon on lisätty erilaisia tuotteita, mitä olemme valmistanneet meidän asiakkaille.

Design Pack saa usein kiitosta hyvästä laadusta ja nopeasta sekä ystävällisestä asiakaspalvelusta. Meihin voi luottaa, lähetä tarjouspyyntö jo nyt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *