fbpx

Paperikassit satiinikahvoilla

PAPERIKASSIT SATIINIKAHVOILLA – YLELLISET ASIAKKAAN TOIVOTUILLA MITOILLA JA PAINATUKSELLA

Laaja valikoima erilaisia satiinikahvoilla paperikasseja asiakkaan toiveiden mukaisilla mitoilla ja painatuksella. Paperikassin voi laminoida kiiltäväksi tai mataksi, folioida tai UV-lakata. Käytämme paljon foliopainatusta, joka on usein helppo ja edullinen tapa saada pakkaukseen logo tai muotoiluelementti.

Foliopainatuksen värivalikoima on laaja ja sitä voi tehdä niin matta- kuin kiiltävillä väreillä. Foliota voi painaa niin kraft paperiin kuin laminoituun ja tekstuurisiin materiaaleihin, tekstiiliin ja samettiin.

Premiumkassit tai niin sanotut luksuskassit edustavat valikoimamme laadukkainta paperikassimallia

Paperikassit satiinikahvoilla ovat ylellisiä ja todella tyylikkäitä. Mahdollisuus tilata lahjakassit myös kierrätysmateriaalista ympäristöä kunnioittaen. Kassin painettava alue voi olla jopa 100%. Kassiin on mahdollista tehdä jopa CMYK painatus.

Paperikassit satiinikahvoilla voi suunnittella yrityksellesi sopivaksi, monessa eri värissä ja koossa. Kassin yläkäänne on vahvistettu pahvikartongilla ja pohjassa on erillinen pohjavahvike, mikä tekee kasseista erityisen kestävä

Kerro meille visiosi ja meidän huipputiimi takaa sinulle parhaimmalla hinnalla korkealuokkaiset paperikassit satiinikahvoilla. 

LUE TARKEMMIN PAPERIKASSIEN VALMISTUKSESTA TÄSTÄ TAI JOS TULEE MUUTA KYSYTTÄVÄ KATSO TÄSTÄ

Kerro meille visiosi ja meidän huipputiimi takaa sinulle erittäin tyylikkäät paperikassit satiinikahvoilla ja yrityksen logolla. Hankkikaa inspiraatiota galleriasta johon on lisätty erilaisia tuotteita, mitä olemme valmistanneet meidän asiakkaille. Satiinikahvoilla paperikassit ovat aina muodissa.

Hankkikaa inspiraatiota galleriasta johon on lisätty erilaisia tuotteita, mitä olemme valmistanneet meidän asiakkaille.

Design Pack saa usein kiitosta hyvästä laadusta ja nopeasta sekä ystävällisestä asiakaspalvelusta. Meihin voi luottaa, lähetä tarjouspyyntö jo nyt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *