fbpx

Pakkauspaperi

PAINATUKSELLA PAKKAUSPAPERI  VIE TUOTTEIDEN PAKKAAMISEEN SEURAAVALLE TASOLLE JA MUUTTAA NE VIEHETTÄVÄMMÄKSI.

Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia painatuksella silkkipaperi, kukkapaperi, elintarvikepaperi, pakkauspaperi jne. Tuotteet on tilattavissa asiakkaan toivotulla painatuksella ja haettavilla mitoilla joko rullassa tai valmiiksi leikattuna sopivan kokoiseksi lehtiöiksi. Tarvittaessa pystymme laminoimaan tilattavan pakkauspaperin. Painatuksella pakkauspaperi eri vaihtoehdoilla ja materiaaleilla.

Voit suunnitella myös oman vaihtoehdon, joka kuvastaa tavaramerkkiänne. Painatuksella pakkauspaperi on loistava tapa paketoida yritysilmeesi/viestisi lahjapakkaukseksi. Laadukas ja ympäristöystävällinen lahjapaperi lahjan kääreenä toimii erinomaisesti hyvän mielen lähettiläänä. Tai jos tarvitset lahjan kääreeksi ainoastaan kevyen suojan, silloin silkkipaperi on erinomainen valinta. 

Silkkipaperilla on monia käyttömahdollisuuksia – käytä sitä esimerkiksi lahjarasian pohjalla korujen, asusteiden tai alusvaatteiden pakkaamiseen, tai kenkälaatikoiden täytteenä, paketoidessasi kukkapukettia tai vaikkapa tavallisen lahjapaperin sijaan lahjaa paketoidessa, tai käytä sitä koristeluun ja kaikkiin luoviin ratkaisuihin.

PAINATUKSELLA PAKKAUSPAPERI ASIAKKAAN TOIVOTTUJEN MITTOJEN JA PAINATUKSEN MUKAISESTI.

Lähettäkää tarjouspyynnön yhteydessä mahdollisesti myös tuotesuunnittelu tai painettava logo (PDF, AI, EPS tai SVG), niin pääsemme laskemaan nopeiten hyvän hintatarjouksen teille. Painatuksella pakkauspaperi tuo ylellisyyttä pakkauksiisi.

Jos teillä on idea, ottakaa rohkeasti yhteyttä ja auttamme toteuttamaan vision.

JOS SINULLA ON KYSYTTÄVÄ, KATSO TÄHÄN.

Kerro meille visiosi ja meidän huipputiimi takaa sinulle erittäin hienon pakkauspaperin yrityksen logolla. Meillä on laaja osaaminen ja kokemus alalla. Autamme sinua suunnittelemaan uniikin tuotteen, joka sopii täydellisesti yrityksesi imagolle.

TYYLIKKÄÄSTI PAKETOITU LAHJA TUO LISÄARVOA LAHJAN VASTAANOTTAJILLE

Design Pack saa usein kiitosta hyvästä laadusta ja nopeasta sekä ystävällisestä asiakaspalvelusta. Meihin voi luottaa, lähetä tarjouspyyntö jo nyt!

2 comments

Hei,

Olemme kukka- ja lahjakauppa Joensuusta. Tarvitsisimme tarjousta painettuun kukkapaperiin rullatavarana.
Toiveina olisi ruskea paperi, ja logo valkoisella toistuvana.. tekisimme itse suunnittelun siihen.
Rullan leveys saisi olla 70cm, jotta mahtuisi tulevaan telineeseen.
Saisitteko näillä laskettua tarjouksen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *