fbpx

Mainoslahjat

MAINOSLAHJAT – YLLÄTÄ YHTEISTYÖKUMPPANEITA OMAN YRITYKSEN PAINATUKSELLA LAHJOILLA

 Usein mainoslahjoja jaetaan yhteistyökumppaneille messuilla, tapahtumissa sekä eri kampanjoiden yhteydessä. Mainoslahjat toimivat myös hyvin henkilöstön tai asiakkaiden joululahjoina sekä yrityksen käyntikorttina. Mainoslahjat ovat lahjoja joiden tehtävänä on pitää yrityksen tai tuotteen nimi asiakkaiden mielessä ja nostaa yrityksen tunnettavuutta.

SUUNNITTELEMME JA VALMISTAMME ERIKOISET JA YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISET  MAINOSLAHJAT YRITYKSEN LOGOLLA.

Mainoslahjat ovat lahjoja joiden tehtävänä on pitää yrityksen tai tuotteen nimi asiakkaiden mielessä ja nostaa yrityksen tunnettavuutta. Tunnettavuuden nousu voi myös lisää asiakkaita. Laadukkaalla mainoslahjalla jätät sen saajalle mukavan muiston ja yrityksestäsi parhaan brändikokemuksen.

Mainoslahjat ovat pitkävaikutteinen markkinoinnin lisäys yrityksille, sillä hyvän käyttöarvon omaava mainoslahja jää käyttöön pitkään, ja siten myös mainostaa yritystäsi ja vahvistaa sen brändiä pitkään. Olemme valinneet tuotesivuillemme valikoimamme suosituimmat ja tasoikkammat mainoslahjat. Jos et löydä juuri sitä, mitä etsit, ota yhteyttä- me kerromme lisää vaihtoehdoistasi. 

NEUVOMME MATERIAALIN VALINNASSA JA PAINORATKAISUISSA

Kerro meille visiosi ja meidän huipputiimi takaa sinulle erittäin hienot mainoslahjat yrityksen logolla. Meillä on laaja osaaminen ja kokemus alalla. Autamme sinua suunnittelemaan uniikin tuotteen, joka sopii täydellisesti yrityksesi imagolle.

MAINOSLAHJOJA MESSUILLE, TAPAHTUMIIN, KONFERENSSEIHIN JA ASIAKASLAHJAKSI TAI OIKEASTAAN JOKA TARPESEEN.

 Hankkikaa inspiraatiota galleriasta johon on lisätty erilaisia tuotteita, mitä olemme valmistanneet meidän asiakkaille.

JOS SINULLA ON KYSYTTÄVÄ, KATSO TÄHÄN.

Design Pack saa usein kiitosta hyvästä laadusta ja nopeasta sekä ystävällisestä asiakaspalvelusta. Meihin voi luottaa, lähetä tarjouspyyntö jo nyt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *