fbpx

Ympäristöystävälliset pakkaukset

YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISTEN PAKKAUKSIEN KANSSA ON MAHDOLLISUUS OLLA YKSI NÄISTÄ YRITYKSISTÄ, JOTKA TARJOAVAT ASIAKKAILLEEN KORKEALAATUISIA PAKKAUSTUOTTEITA JA IKIMUISTOISIA KOKEMUKSIA

 I`M GREEN ympäristöystävälliset pakkaukset on valmistettu min. 85% sokeriruo’osta valmistettusta muovista. Tuotteseen on mahdollisuus tehdä jopa 8 värillinen painatus ja kasseja on tilattavissa eri materiaalin paksuudella, mikä soveltuu asiakkaan tarpeisiin. Sopii lannoitteiden, maaperän ja muiden maataloustuotteiden pakkamiseen.

Teillä on idea, mutta tuotteen suunnittelu puuttu tai hyvä graafikko, kuka auttaa toteuttamaan koko projektin. Ei hätä, olemme täällä sinua varten ja teemme parhaani, että saamme yhdessä luoda erinommaiset ympäristöystävälliset pakkaukset sinun yrityksellesi. 

TARJOAMME YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISIÄ PAKKAUSTUOTTEITA ASIAKKAAN TOIVEIDEN MUKAISELLA PAINATUKSELLA JA MITOILLA

I`M GREEN pakkaustuotteiden lisäksi on DesignPack valikoimassa myös muitakin painatuksella biohajoavia ja ympäristöystävällisiä pakkaustuotteita. Valikoimasta löydät biohajoavia muovikasseja, postituspusseja ja elintarvikepakkauksia. Myös sokeriruo´osta valmistetttuja take-away  pakkaustuotteita ja paperikasseja, mitkä on valmistettu esim. Kierrätysmateriaaleista.

JOS SINULLA ON KYSYTTÄVÄ, TÄHÄN

Similar works

Elintarvike pakkaustuotteet

Elintarvike pakkaustuotteet

Kestokassit

Kestokassit