fbpx

Teipit ja tarrat

PAINETUT TEIPIT

Painetut teipit ovat kustannustehokas tapa tuoda yrityksesi brändi esille pakkauksessa. Meiltä saa painettuja teippejä omalla painatuksella, esimerkiksi logolla tai omalla tekstillä. Painettu teippi sinetöi, mainostaa, helpottaa lajittelua tai varoittaa. Myös pieniä myyntieriä (minimi 36 kpl.)

Brändätyt teipit tarttuu niin pakkauksiin kuin kuluttajien mieliin. Painamme monia erilaatuisia teippejä niin tavallisesta PP Low Noise pakkausteipistä vahvempaan PVC laatuun. 

Oman yrityksen logolla teipit on loistava tapa mainostaa yritystäsi tai brändiäsi kohtuuhintaan. Meiltä löydät myös  elintarviketeollisuuteen sopivat pakkasenkestävät- ja paperiteipit painettuna. Painetut teipit jopa 3 viikon toimitusajalla. Ota yhteyttä myyntiimme jos tarvitset nopeampaa toimitusta. Vakioteippipohjat valkoinen, ruskea tai kirkas.

Brändättyä paperiteippiä voidaan käyttää teippikoneesa normaalin pakkausteipin tapaan. Pakkaaminen sujuu myös ilman teippikonetta helposti repeytyvän poikkirakenteen ansioista vetolujuuden pysyessä hyvänä. 

OMALLA MITALLA , MATERIAALILLA JA PAINATUKSELLA TEIPIT MEILTÄ!

Lähettäkää tarjouspyynnön yhteydessä mahdollisesti myös tuotesuunnittelu tai painettava logo (PDF, AI, EPS tai SVG), niin pääsemme laskemaan nopeiten hyvän hintatarjouksen teille. Painatuksella teippi tuo ylellisyyttä pakkauksiisi.

Jos teillä on idea, ottakaa rohkeasti yhteyttä ja auttamme toteuttamaan vision.

JOS SINULLA ON KYSYTTÄVÄ, KATSO TÄHÄN.

Kerro meille visiosi ja meidän huipputiimi takaa sinulle erittäin hienot painatuksella teipit yrityksen logolla. Meillä on laaja osaaminen ja kokemus alalla. Autamme sinua suunnittelemaan uniikin tuotteen, joka sopii täydellisesti yrityksesi imagolle.

TEIPIN POHJAVÄRI  VALKOISENA RUSKEANA TAI KIRKKAANA

Design Pack saa usein kiitosta hyvästä laadusta ja nopeasta sekä ystävällisestä asiakaspalvelusta. Meihin voi luottaa, lähetä tarjouspyyntö jo nyt!

1 comment

Hei!
Tarvitsen 50mm tavallisen pakkausteipin, valkoisella pohjalla, 3-väri oma logo, 36rullaa.
Paljonko maksaa?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *