fbpx

Kausituotteet

KAUSITUOTTEET ERI TARKOITUKSIIN, MITKÄ AUTTAA LUOMAAN ILOISTA JA TUNNELMALLISTA AIKAA TÄRKEISIIN HETKIIN.

Erilaiset kausituotteet tekee hyvän mielen tärkeisiin hetkiin. Tee pakkauksestasi iloinen ja hyvää mieltä tuova tuote, lisää koristeita ja iloisia viestejä toivonmukaisella painatuksella. Yllätä asiakkaita tai yhteistyökumppaneita tärkeinä hetkinä, mitkä jättää syvän vaikutelman ja takaa hyvän mielen kaikille. Tämä pieni ele jää mieleen kaikille ja erottaa yritystäsi muista.

Painatuksella kausituotteet eri vaihtoehdoilla ja materiaaleilla. Voit suunnitella myös oman vaihtoehdon, joka kuvastaa tavaramerkkiänne. Käytämme paljon foliopainatusta, joka on usein helppo ja edullinen tapa saada pakkaukseen logo tai muotoiluelementti. Foliopainatuksen värivalikoima on laaja ja sitä voi tehdä niin matta- kuin kiiltävillä väreillä. Foliota voi painaa niin kraft paperiin kuin laminoituun ja tekstuurisiin materiaaleihin, tekstiiliin ja samettiin. 

Omalla mitalla ja painatuksella kausituotteet meiltä!

Kausituotteet valinnasta löydät laajan valikoiman erilaisia joulupakkauksia, konvehtirasioita, lahjapakkuksia ja -pusseja. Lisäämällä pakkauksen ikkunan, saat tehty siitä erikoisemman ja hauskemman tai lisäämällä HOT-FOIL painatuksen saat viety pakkauksen ulkonäön täysin uudelle tasolle.

JOS SINULLA ON KYSYTTÄVÄ, KATSO TÄHÄN.

Teillä on idea, mutta tuotteen suunnittelu puuttu, ei hätä, olemme täällä sinua varten ja teemme parhaani, että saamme yhdessä luoda erinommaiset kausituotteet /pakkaukset sinun yrityksellesi.

Design Pack saa usein kiitosta hyvästä laadusta ja nopeasta sekä ystävällisestä asiakaspalvelusta. Meihin voi luottaa, lähetä tarjouspyyntö jo nyt!

2 comments

Jouluaiheinen uudelleensuljettava non-wovenkassi. Onko teill valmiita joulu aiheisia kasseja ?

Meillä valitettavasti ei ole heti varastossa Joulunaiheisia non-woven kasseja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *