fbpx

Tarjoamme myös meidän tuottamille tuotteille erilaisia sertifikaatteja, millä pystymme todistamaan heidän alkuperänsä, tuotantoprosessin puhtauden ja ympäristöystävällisyyden. Lisätietoja erilaisista sertifikaateista löydät alla olevassa tekstisse. Jos sinulla on tarvetta erityiselle sertifikaatille, olethan rohkeasti yhteydessä meihin sähköpostin kautta NB! Lista päivitetään jatkuvasti.

Polyeteeni on sokeriuo´osta valmistettu muovi. Toisin kuin perinteinen polyeteeni (mikä on valmistettu fossiilisista raaka-aineista, kuten Öljy tai maakaasua) käytetään II’m green™ tuotamiseen uusiutuvia raaka-aineita, mikä on sokeriruoko. Sen seurauksena on I’m green™ tuotannossa alhaiset kasvihuonekaasupäästöt. I’m green™ tuotteiden etud ovat: 100% kierrätettävä, ekologinen jalanjälki, muovi on saatavilla eri paksuisena, ei eroa perinteisen muovin ominaisuuksista, mahdollisuus tehdä jopa 8-värin painatuksen.

Kompostointi auttaa vähentämään orgaanisen jätteen määrää merkittävästi, samalla kun sillä on hyödyllisiä ominaisuuksia, joita voidaan myöhemmin käyttää maatalouden tarkoituksiin. Noin 50% kotitalousjätteistä koostu orgaanisista aineista. Erilaiset pakkaukset ja tuotteet, joille on myönnetty OK compost INDUSTRIAL merkintä, ovat biohajoavia teollisuuskompostointi laitoksissa. Tähän kuuluu kaikki materiaalit, musteet ja erilaiset lisäaineet. Tuotteet, joilla on OK compost INDUSTRIAL sertifikaatti, ovat Euroopan unionin pakkausdirektiivin mukaisia.